Η ιστορία μας

Η ανάγκη για κομψότητα και ταυτότητα στο σανδάλι είναι οι κινητήριες δυνάμεις στο σχεδιασμό αλλά και τη γέννηση του Sandalista. Όλα τα σχέδια κατασκευάζονται από 100% ελληνικό και αυθεντικό δέρμα, το οποίο μας έρχεται από την όμορφη Κρήτη όπως και στην αρχαιότητα και δεν υπερβάλλουμε καθόλου όταν λέμε 100% χειροποίητο! Η μορφή δίνεται εξ ολοκλήρου στο εργαστήριο μας στο Περιστέρι μετά από την εκάστοτε παραγγελία, με σκοπό να ντύσει το πόδι σας αυθεντικά και μοναδικά. Τα 4 αδέρφια πίσω από το Sandalista είναι εκεί για να φροντίζουν για όλα αυτά!

Αφού λοιπόν κοπεί το δέρμα και μπει ο αντιολισθητικός πάτος, με μοναδικές και ιδιαίτερες για κάθε σχέδιο πρώτες ύλες στολίζεται το σανδάλι σας, πάντα όλα αγορασμένα από μικρές ελληνικές επιχειρήσεις. Στη συνέχεια, σε ένα υπέροχο κουτί, ανθεκτικό ώστε να διατηρήσει άθικτο το στολίδι μας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, φεύγει για την ιδιοκτήτριά του! Στο κουτί περιλαμβάνεται και ένα δώρο για να ολοκληρώσει την αγοραστική σας εμπειρία στον κόσμο του Sandalista που ελπίζουμε να απολαύσετε και αποσκοπεί στην περιποίηση από κοινού της επιδερμίδας σας αλλά και του δέρματος του σανδαλιού.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό με μοναδικές προτάσεις σχεδίων για ένα όμορφο ποτό στη Μύκονο αλλά και μια διακεκριμένη εκδήλωση σε μεγάλες κοσμοπολίτικες πρωτεύουσες του κόσμου.

Το ταξίδι των σανδαλιών

Τα σανδάλια Sandalista πριν σας συνοδέψουν στους όμορφους περιπάτους σας, τα καλοκαιρινά ταξίδια, μια εκδήλωση αλλά και μια επιλογή για μια άνετη καθημερινότητα περνούν από πολλά στάδια. Η Εταιρεία μας στην πορεία των 5 χρόνων όπου δραστηριοποιείται στο χώρο του υποδήματος συνεργάζεται με μικρές Ελληνικές βιοτεχνίες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας όπου κάθε μια από αυτές κάνει εξαιρετική δουλειά, η κάθε μια στο πεδίο της, χαρίζοντας μας τα υποδήματα που δημιουργεί το σχεδιαστικό τμήμα της εταιρείας μας.

Ας ξεκινήσουμε το ταξίδι λοιπόν…

Αφού από τον χειμώνα η ομάδα μας σε συνεργασία με τις βιοτεχνίες έχει καταλήξει στην τελική μορφή του υποδήματος, μετά από την παραγγελία σας η βιοτεχνία μας στέλνει το υπόδημα στην αρχική του μορφή. Στην συνέχεια στο εργαστήριο του Sandalista στο Περιστέρι το άτομα του σχεδιαστικής ομάδας κάνουν αυτό που αγαπούν περισσότερο στολίζοντας το σανδάλι 100% χειροποίητα, δίνοντας την τελική μορφή. Αφού πακετάρουμε την παραγγελία, γράψουμε την ευχαριστήρια κάρτα με το όνομα σας και σας βάλουμε και ένα μικρό δωράκι, τα σανδάλια είναι έτοιμα να ταξιδέψουν για οποιοδήποτε σημείο του κόσμου βρίσκεστε και να σας χαρίσουν χαμόγελα και όμορφες βόλτες.

Το Καλάθι Μου
Wishlist
Κατηγορίες