Η ιστορία μας!

Η ανάγκη για κομψότητα και ταυτότητα στο σανδάλι είναι οι κινητήριες δυνάμεις στο σχεδιασμό αλλά και τη γέννηση του Sandalista. Όλα τα σχέδια κατασκευάζονται από 100% ελληνικό και αυθεντικό δέρμα, το οποίο μας έρχεται από την όμορφη Κρήτη όπως και στην αρχαιότητα και δεν υπερβάλλουμε καθόλου όταν λέμε 100% χειροποίητο! Η μορφή δίνεται εξ ολοκλήρου στο εργαστήριο μας στο Περιστέρι μετά από την εκάστοτε παραγγελία, με σκοπό να ντύσει το πόδι σας αυθεντικά και μοναδικά. Τα 4 αδέρφια πίσω από το Sandalista είναι εκεί για να φροντίζουν για όλα αυτά!

 

Αφού λοιπόν κοπεί το δέρμα και μπει ο αντιολισθητικός πάτος, με μοναδικές και ιδιαίτερες για κάθε σχέδιο πρώτες ύλες στολίζεται το σανδάλι σας, πάντα όλα αγορασμένα από μικρές ελληνικές επιχειρήσεις. Στη συνέχεια, σε ένα υπέροχο κουτί, ανθεκτικό ώστε να διατηρήσει άθικτο το στολίδι μας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, φεύγει για την ιδιοκτήτριά του! Στο κουτί περιλαμβάνεται και ένα δώρο για να ολοκληρώσει την αγοραστική σας εμπειρία στον κόσμο του Sandalista που ελπίζουμε να απολαύσετε και αποσκοπεί στην περιποίηση από κοινού της επιδερμίδας σας αλλά και του δέρματος του σανδαλιού.

 

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό με μοναδικές προτάσεις σχεδίων για ένα όμορφο ποτό στη Μύκονο αλλά και μια διακεκριμένη εκδήλωση σε μεγάλες κοσμοπολίτικες πρωτεύουσες του κόσμου.

Φωτογραφί κεντρικής σελίδας σε εξωτερικό χώρο Handmade_Handcrafted_Woman_Σανδαλια_Πεδιλα_Χειροποιητα_Τακουνι_Ελληνικο_Γυναικειο_Παντοφλα_Γυναικεια_Καλοκαιρινα_Πεδιλο_Πεδιλα_Pedilo_Shoe