Αποστολές & Επιστροφές

*Δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή με ΕΛΤΑ Courier σε όλη την Ελλάδα και δωρεάν η αλλαγή στο νούμερο αν προκύψει κάποιο θέμα!

*Με την αποστολή της παραγγελίας σας λαμβάνετε e-mail με αριθμό αποστολής και link αναζήτησης του δέματος.

Για αποστολές παρακαλούμε επιτρέψτε μας μέχρι 5 εργάσιμες ημέρες ώστε να αποσταλούν από την Αθήνα, όπου βρισκόμαστε.

Η αποστολή στην Ελλάδα είναι δωρεάν και πραγματοποιείται σε 3-4 εργάσιμες ημέρες εκτός απροόπτου, ανάλογα με τον προορισμό.
Για αποστολές εκτός Ελλάδας, συνεργαζόμαστε με την UPS. Μπορείτε να δείτε το κόστος χρησιμοποιώντας το ειδικό εργαλείο υπολογισμού στη σελίδα του καλαθιού αγοράς ή στη σελίδα ολοκλήρωσης της παραγγελίας, όπου εισάγοντας τα στοιχεία αποστολής μπορείτε να δείτε τους διαθέσιμους τρόπους και τα αντίστοιχα κόστη.

*Για την Κύπρο συνεργαζόμαστε με ΤΝΤ. Τα μεταφορικά είναι 3,90 ευρώ ανά φλατ ζευγάρια και 6,90 ευρώ για τις πλατφόρμες. Η αποστολή πραγματοποιείται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες.

Ακυρώσεις

Αν επιθυμείτε να ακυρώσετε μία παραγγελία (ολόκληρη ή κομμάτι αυτής), παρακαλούμε στείλτε μας ένα email στο info@sandalista.gr ή καλέστε μας στο +30 2103235199. Μπορείτε να ακυρώσετε μία παραγγελία μόνο εντός 1 ώρας από την ολοκλήρωσή της. Μετά το διάστημα αυτό, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.

Επιστροφές

Για να επιστρέψετε ένα προϊόν θα πρέπει να μας ενημερώσετε αρχικά μέσω email στο info@sandalista.gr ή τηλεφωνικά στο 2103235199.

Η πολιτική επιστροφών μας διαρκεί 14 ημέρες. Αν περάσουν 14 ημερολογιακές ημέρες από τη στιγμή που λάβετε την παραγγελία σας, δυστυχώς δεν μπορούμε να δεχθούμε την επιστροφή και να προβούμε σε επιστροφή χρημάτων, εκτός και αν μπορεί να αποδειχθεί ότι η αποστολή χάθηκε στο ταχυδρομείο.

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή πρέπει το προϊόν να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και να μην λείπει τίποτα από τη συσκευασία του.

Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του.

Μόνο στην περίπτωση ακύρωσης επιβαρύνεστε τα μεταφορικά.

Προσοχή: Στη δυσάρεστη περίπτωση που το προϊόν φθάσει σε εσάς κατεστραμμένο παρακαλούμε ενημερώστε μας άμεσα εντός της ίδιας ημέρας.

Προϊόντα σε έκπτωση: Μόνο προϊόντα με αρχική τιμή και όχι σε έκπτωση μπορούν να επιστραφούν. Προϊόντα που βρίσκονται σε προσφορές ή έκπτωση δεν επιστρέφονται.