Η Ιστορία Μας!

Η όμορφη ιστορία μας!

Η ανάγκη για κομψότητα και ταυτότητα στο σανδάλι είναι οι κινητήριες δυνάμεις στο σχεδιασμό αλλά και τη γέννηση του Sandalista. Όλα τα σχέδια κατασκευάζονται από 100% ελληνικό και αυθεντικό δέρμα, το οποίο μας έρχεται από την όμορφη Κρήτη όπως και στην αρχαιότητα και δεν υπερβάλλουμε καθόλου όταν λέμε 100% χειροποίητο! Η μορφή δίνεται εξ ολοκλήρου στο εργαστήριο μας στο Περιστέρι μετά από την εκάστοτε παραγγελία, με σκοπό να ντύσει το πόδι σας αυθεντικά και μοναδικά. Τα 4 αδέρφια πίσω από το Sandalista είναι εκεί για να φροντίζουν για όλα αυτά!

Αφού λοιπόν κοπεί το δέρμα και μπει ο αντιολισθητικός πάτος, με μοναδικές και ιδιαίτερες για κάθε σχέδιο πρώτες ύλες στολίζεται το σανδάλι σας, πάντα όλα αγορασμένα από μικρές ελληνικές επιχειρήσεις. Στη συνέχεια, σε ένα υπέροχο κουτί, ανθεκτικό ώστε να διατηρήσει άθικτο το στολίδι μας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, φεύγει για την ιδιοκτήτριά του! Στο κουτί περιλαμβάνεται και ένα δώρο για να ολοκληρώσει την αγοραστική σας εμπειρία στον κόσμο του Sandalista που ελπίζουμε να απολαύσετε και αποσκοπεί στην περιποίηση από κοινού της επιδερμίδας σας αλλά και του δέρματος του σανδαλιού.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό με μοναδικές προτάσεις σχεδίων για ένα όμορφο ποτό στη Μύκονο αλλά και μια διακεκριμένη εκδήλωση σε μεγάλες κοσμοπολίτικες πρωτεύουσες του κόσμου.

Εξερευνήστε τα Σχέδια

Άμεση Παράδοση!

Ξέρουμε πόσο κουραστικό γίνεται να περιμένετε την παραγγελία σας και να ψάχνετε τον κούριερ, γιαυτό έχουμε τους καλύτερους συνεργάτες και σε 2-3 μέρες είναι στην πόρτα σας και φυσικά μετά από συνεννόηση.

Ασφάλεια στις Συναλλαγές!

Η πληρωμές είναι διασφαλισμένες 100% από τους καλύτερους διαχειριστές της Alpha Bank της PayPal και φυσικά με την απόλυτη ασφάλεια της αντικαταβολής.

Τέλειο Πακέτο Δώρου!

Ένα από τα βασικότερα θέματα για εμάς είναι η όμορφη, ποιοτική και ανθεκτική συσκευασία! Γιαυτό το κουτί μας είναι κορυφαίων προδιαγραφών και μαζί με το δώρο μέσα στο κουτί και το περιτύλιγμα, είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσει!

Πελάτες Χονδρικής

Θα θέλατε να συνεργαστούμε;

Καλέστε στο 2103235199 και μιλήστε με τον υπεύθυνο πελατών χονδρικής για πληροφορίες και λεπτομέρειες.

Ειδάλλως κάντε αίτηση για εγγραφή στην πλατφόρμα της χονδρικής και θα εξετάσουμε το αίτημά σας.

ΑΙΤΗΣΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Χειροποίητα Σανδάλια!

Χειροποίητα Σανδάλια!

Χωρίς την τέχνη του χειροποίητου η έμπνευση είναι ένας καρπός πετάμενος στον άνεμο λέει ο Johannes Brahms. Χειροποίητο σημαίνει σκληρή δουλειά. Δίνοντας σχήμα και ταυτότητα σε ένα κομμάτι αυθεντικού δέρματος ξέρουμε καλά τι σημαίνει αυτή η λέξη! Γίνε κομμάτι αυτής της εμπειρίας και ακολούθησέ μας στο ταξίδι της κομψότητας.

Επιμονή!

Επιμονή!

«Concision in style, precision in thought, decision in life.» – Victor Hugo
Για να φτάσεις από ιδέα σε μια εταιρεία παγκοσμίου βεληνεκούς χρειάζεται πραγματική αγάπη για αυτό που κάνεις. Το Sandalista είναι ο ορισμός αυτής της δυναμικής με ακρογωνιαίο λίθο την οικογένεια.

Η Αγάπη Μας!

Η Αγάπη Μας!

“Shoes transform your body language and attitude. They lift you physically and emotionally.” — Christian Louboutin
Το Sandalista έγινε από πραγματική αγάπη γύρω από το σανδάλι και τη μόδα και αυτό δίνει την πνοή που ξεκινά την δημιουργία από την αρχή μέχρι να φτάσει στα πόδια σας.