Διαδικασία Αλλαγής

Σε κάθε νέα παραγγελία έχετε δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα και μία δωρεάν αλλαγή είτε σε νούμερο είτε σε σχέδιο.

Ελλάδα

  1. Μας καλείτε στο 2103235199 ή μας αποστέλλετε E-mail στο [email protected] με τον αριθμό παραγγελίας σας και μας αναφέρετε το σχέδιο/νούμερο που χρειάζεστε.
  2. Μέσα σε 2-3 εργάσιμες παραλαμβάνετε το καινούριο δέμα και δίνετε το προηγούμενο στον Κούριερ (παράδοση –παραλαβή) ενώ παράλληλα ενημερώνεστε για την πορεία της αλλαγής.
  3. Παρακαλούμε το ζευγάρι σας να μην έχει φθαρεί και το κουτί με όσα είχε μέσα να μπει σε σακούλα για την επιστροφή του, όπως ακριβώς το παραλάβατε.
  4. Σε καμία περίπτωση δεν στέλνετε το δέμα εσείς πίσω σε εμάς.

Κύπρος

Ισχύουν τα ίδια (Δωρεάν Αλλαγή) απλά αντί αλλαγής χέρι με χέρι, παραλαμβάνει Κούριερ αρχικά το ζευγάρι που έχετε και ταυτόχρονα εμείς στέλνουμε το νέο ζευγάρι το οποίο παραλαμβάνετε μετά από 2-3 εργάσιμες. Η μεταφορική εταιρεία για Κύπρο είναι η ΤΝΤ και η Kronos Express.

Λοιπές Χώρες

Αφού μας ενημερώσετε για το τι χρειάζεστε, μέσα στο πακέτο σας θα βρείτε την ετικέτα επιστροφής της UPS (αν δεν υπάρχει, σας την αποστέλλουμε με  e-mail) την οποία και καλείτε για να παραλάβει το δέμα. Ταυτόχρονα εμείς αποστέλλουμε το νέο δέμα για το οποίο λαμβάνετε ενημέρωση.

Διαδικασία Επιστροφής Χρημάτων

– Ελλάδα

  1. Καλείτε τα ΕΛΤΑ Κούριερ να παραλάβουν από το χώρο σας ή πάτε το δέμα εσείς. Το στέλνετε με χρέωση παραλήπτη στα ίδια στοιχεία αποστολής που αναγράφονται στο δέμα που έχετε. Αφού δώσουμε έγκριση στο εκάστοτε πρακτορείο το επιστρέφουν πίσω σε εμάς.
  2. Δεν έχουμε συνεργασία με άλλες μεταφορικές οπότε δεν θα γίνονται δεκτά δέματα από άλλες εταιρείες.
  3. Δεν γίνεται αλλαγή με αποστολή ταχυδρομείου (Μπλε ΕΛΤΑ). Αν δεν υπάρχει ΕΛΤΑ Κούριερ στην περιοχή σας δηλώνετε στο ταχυδρομείο ότι θέλετε να γίνει μέσω ΕΛΤΑ Κούριερ.
  4. Μέσα στο κουτί βάζετε την κάρτα επιστροφής που θα βρείτε στο πακέτο σας με συμπληρωμένα τα πεδία που αναγράφονται πίσω αν έχετε πληρώσει με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ.
  5. Όταν παραλάβουμε, ελέγχουμε το σανδάλι και το κουτί αν είναι όπως τα παραλάβετε και σας επιστρέφουμε όλο το ποσό της αγοράς είτε στην κάρτα που πληρώσατε, είτε στον λογαριασμό σας PayPal, είτε στο λογαριασμό (ΙΒΑΝ) που θα μας υποδείξετε για τις πληρωμές με αντικαταβολή, αν δεν έχει προκύψει αλλαγή.

– Κύπρος

Μας ενημερώνετε τηλεφωνικά στο 2103235199 ή στο email [email protected] για να παραλάβουμε το δέμα σας και όταν επιστρέψει σε εμάς και ελεγχθεί σας επιστρέφουμε τα χρήματα στο λογαριασμό που θα μας υποδείξετε ή στην κάρτα που χρησιμοποιήσατε.

* Για τις παραγγελίες που τα μεταφορικά ήταν δωρεάν από το ποσό της επιστροφής αφαιρείται το κόστος της επιστροφής συνήθως 3-7 ευρώ.

– Λοιπές Χώρες

Αφού μας ενημερώσετε για το τι χρειάζεστε, μέσα στο πακέτο σας θα βρείτε την ετικέτα επιστροφής της UPS (αν δεν υπάρχει, σας την αποστέλλουμε με  e-mail) την οποία και καλείτε για να παραλάβει το δέμα. Όταν το παραλάβουμε, γίνεται ο έλεγχος και επιστρέφεται το ποσό της παραγγελίας στο λογαριασμό που θα μας υποδείξετε ή στην κάρτα που χρησιμοποιήσατε.

* Για τις παραγγελίες που τα μεταφορικά ήταν δωρεάν από το σύνολο της παραγγελίας, αφαιρείται το κόστος της επιστροφής συνήθως 12-30 ευρώ (ανά αποστολή ή αλλαγή), αναλόγως την χώρα παραλαβής και αν έχει προκύψει αλλαγή μεγέθους ή σχεδίου.

— Τα χρήματα επιστρέφονται την ίδια μέρα που θα ελεγχθεί το πακέτο αλλά ενδέχετα να φανούν σε 3-5 μέρες στον λογαριασμό σας λόγω της τράπεζας–

  • Στις παραγγελίες σε προσφορά ή έκπτωση ΔΕΝ υπάρχει δυνατότητα επιστροφής χρημάτων, μόνο αλλαγής.